Szinte mindenki ismeri a többéve elérhető töretlen sikerű magyar lottókat. És az aktuális lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

Nálunk fellelhetők az Ötöslottó, a Hatos-lottó, és a Skandi lottó esetén a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes számok, nyeremények és statisztikai érdekességek az ismert heti számsorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Leellenőrizheted, hogy a lottószámaiddal milyen találatokat értél volna el az eddigi Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve mindhárom lottó esetében a sorsolásokon az előkerült nyerőszámok milyen ismétlődéssel jelentek meg a szóban forgó lottójáték múltja során a meghatározott évjárat, esetleg a legutóbbi jackpot óta.
Akkor, ha pillanatnyilag sem Te sem más nem ütötte meg a főnyereményt, akkor a várható nyeremények összegét és halmozódását is nyomon követheted.

Amikor nem kizárólag csak a szerencseszámaidal kísértenéd a szerencsét, akkor a mindenkor friss lottó játékokhoz kapcsolódó nyereményjátékok, különsorsolások közül is szemezgethetsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó tippelős játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játszani vágyók által beikszelt leggyakoribb nyerőszámok és azok milyen eredménnyel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi sorsolásokon.

Ha lenne véleményed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kapcsolódó vélelmezett manipulációról, akkor egy nyitott fórumot használva pillanatok alatt megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő írásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2020-09-21 11:55