Részecskeszűrő regenerálás - korom tisztítása

A részecskeszűrő feladata az, hogy akadályozza a környezetroncsoló molekulák szabad távozását

Kipufogó javítás Szűrőrészecske: Rengeteg rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivelhogy a korrigálás ára nagyon magas. Részecskeszűrő adatok itt. A részecskeszűrő javítása irdatlanul drága kiadás. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő ára több százezer forint.

Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük meg a fordulatszámot. Tudásbázis a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása növekedett míg a teljesítménye jelentősen leromlott.

A részecskeszűrő (gyújtógyertya) baja legtöbbször 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez nagyrészt az autó használatbavételétől függő. Akik kiváltképpen kis távokon használják, hamarabb találkoznak a macerával. A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. Ámde ehhez nagyobb fordulatszámon kell haladni hosszabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben meglévő szennyeződés kiég.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-28 19:30